preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 3. 5. 2013. u 14:04 sati |

Opis funkcije CARNet koordinatora

CARNet koordinator mora biti djelatnik članice, a imenuje ga dekan ili ravnatelj.

Kao službeni predstavnik svoje ustanove, CARNet koordinator treba imati uvid u opću sliku djelovanja ustanove te uvid u stanje i planove uporabe informacijskih tehnologija u ustanovi. Nužno je da osoba koja obavlja tu funkciju ima znanje i organizacijske sposobnosti kako bi koordinirala i organizirala uporabu i primjenu CARNetovih resursa u članici. CARNet koordinator je funkcija, vezana uz odnose CARNeta i članice, nije radno mjesto.

Ukoliko dođe do promjene kontakt podataka ustanove koordinator je o tome dužan obavijestiti CARNet.

Jednom godišnje koordinator popunjava anketu Godišnji izvještaj o iskorištenosti CARNetovih resursa na svojoj ustanovi koju Služba za korisnike provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta.

Svi CARNet koordinatori čine Vijeće korisnika, savjetodavno tijelo ravnatelja CARNeta, koje se sastaje prema potrebi te može utjecati na kvalitetu CARNetovih usluga i inicirati nove usluge i aktivnosti CARNeta.

Funkcija CARNet koordinatora uključuje:

  • organizaciju otvaranja elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr za korištenje CARNetovih usluga
  • obavještavanje djelatnika i studenata ustanove o mogućnostima korištenja usluga koje nudi CARNet (putem uvodnih predavanja za studente ili sastanaka vijeća nastavnika, oglasnih ploča i sl.) i poticanje da se njima služe   
  • obavještavanja CARNeta o potrebama ustanove; pravodobno dostavljanje ažurnih administrativnih podataka   
  • aktivno sudjelovanje u radu Vijeća korisnika
  • ispunjavanje Godišnjih izvještaja

Važni dokumenti
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju