preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 1. 3. 2017. u 09:29 sati |

Suvremene tehnologije u obrazovanju - STO

Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO je događanje namijenjeno prvenstveno studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima, no otvoreno je i svim ostalim zainteresiranima za primjenu tehnologije u obrazovanju. Cilj mu je pružiti studentima - budućim učiteljima, nastavnicima, profesorima, kao i ostalim zainteresiranim sudionicima, uvid u nove pristupe poučavanju uz podršku tehnologije, a koji nastoje zadovoljiti potrebe novih generacija učenika koji su digitalni urođenici.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet u suradnji s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom i Odsjekom za Učiteljski studij Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu ove godine organizira četvrto izdanje skupa Suvremene tehnologije u obrazovanju - STO koji će se održati 27. i 28. travnja na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u  Splitu. 


 
Kontakt za Suvremene tehnologije u obrazovanju - STO
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju