preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Vijesti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 27. 9. 2012. 15:13 | RSS

Visionary Workshop – stručni skup o znanstvenim resursima u obrazovanju

U okviru treće međunarodne konferencije eLearning 2012, u petak, 28. 9. 2012. održat se prva u nizu aktivnosti ODS-projekta u Srbiji. Sofoklis Sotiriou, profesor u Ellinogermaniki Agogi, poznate kao “Prva grčka škola na webu”, jedan od autora projekta Open Discovery Space. 

U okviru “Visionary Workshop stručnog skupa” prikazat će upotrebu COSMOS portala www.cosmosportal.eu, a predavači na ovom skupu bit će i Dragana Kupres i Aleksandra Mudrinić iz CARNet-a kao i fizičari i astronomi iz Beograda: Nataša Stanić i Dušan Vudragović, i Novog Sada: Nenad Pavlović, koji će prikazati upotrebu još nekoliko web-repozitoriji namjenjenih obrazovanju, a dizajniranih za podršku IBSE-metodi (Inquiry-Based Science Education).

Skup će se održati na Univerzitetu Metropolitan u Beograda, a namijenjen je nastavnicima, trenerima nastavnika, savjetnicima za razvoj karijere i kreatorima obrazovne politike kako bi se predstavili primjeri dobre prakse i primjena digitalnih obrazovnih sadržaja u školskoj praksi.

Detaljnije informacije o skupu te detaljan raspored predavanja možete saznati ovdje.
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju