preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 12. 7. 2006. 00:00 | RSS

Otvorene prijave na Webfestival 2006

Otvorene su prijave za Webfestival 2006, natjecanje posvećeno autorima i korisnicima sadržaja na Webu, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na stranici http://webfestival.carnet.hr/?page_id=4.

Ovo natjecanje, tradicionalno organizirano uz CARNetovu korisničku konferenciju - CUC 2006, autorima koji objavljuju sadržaje na Webu pruža priliku da prezentiraju svoja postignuća, usporede ih s postignućima drugih autora, te ocijene svoj doprinos online zajednici. Naziv ovogodišnjeg natjecanja je BLOG Webfestival, a tema kojom se bavi jedan je od najraširenijih suvremenih alata za objavljivanje sadržaja na Internetu - blog. Na ovogodišnjem Webfestivalu birati će se najbolji prijavljeni blogovi hrvatskih autora u tri kategorije i dvije dobne skupine. Kategorije u koje će se autori moći prijaviti su obrazovanje, znanost i stvaralaštvo te putopisi, a odabir kategorije određen je sadržajem bloga.

U svaku je kategoriju moguće prijaviti blogove koji se vode kroz sve medije, bilo tekst, fotografiju, video ili kombinaciju različitih medija, ukoliko njihov sadržaj odgovara odabranoj kategoriji. S ciljem da se privuče što više radova mladih autora, radovi će se ocjenjivati u dvije dobne skupine - BLOG Webfestival i Junior BLOG Webfestival (do 18 godina). Prijave traju do 8. listopada 2006., a pobjednici će biti proglašeni i primiti nagrade u sklopu CUC-a 2006 koji će se održati od 20. do 22. studenog u Dubrovniku.Više o Webfestivalu i pravilima natjecanja saznajte na stranicama http://webfestival.carnet.hr/ . Zainteresirani sudionici mogu se prijaviti na CUC 2006 putem obrasca dostupnog na adresi http://www.kompasdmc.com/regforms_cuc1.asp?menu=rega&j=cro . Iznos kotizacije je do 31. listopada 2006. povoljniji, nakon čega se plaća puna cijena kotizacije.

Kao i prethodnih godina, CARNet je studentima, profesorima, zaposlenicima Sveučilišta u Dubrovniku te članovima nevladinih organizacija osigurao povoljniju cijenu kotizacije. Sve dodatne informacije o konferenciji, prijavi na Webfestival te prijavi sudionika, dostupne su na adresi http://www.carnet.hr/cuc/.

Danijela Grizelj, Voditeljica Ureda za odnose s javnošću, CARNet, Kontakt: 091 145 01 96


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: ured@carnet.hr

 
preskoči na navigaciju