preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 9. 2015. 10:18 | RSS

Novi model provedbe ICT Edu projekta odlično prihvaćen

Preko 10000 nastavnika i stručnih suradnika je educirano kroz više od 500 ICT Edu radionica održanih tijekom 2014/2015 školske godine diljem Hrvatske.

Provedba ICT Edu u školskoj godini 2014/2015 razlikovala se od prethodnih u tome što su ove godine škole, odnosno ravnatelji škola, imali izbor od 7 ponuđenih modula različitog sadržaja i modela provedbe. Koliko im se svidio taj model provedbe pokazuje broj educiranih polaznika radionice koji prelazi 10000 te misljenja polaznika koja su gotovo u cijelosti pozitivna. 

Više od 300 ravnatelja, kako osnovnih, tako i srednjih škola, prepoznali su kvalitetu, ali i potrebu za takvim oblikom stručnog usavršavanja nastavnika i stručnog osoblja u njihovim školama.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju