preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 21. 7. 2014. 11:01 | RSS

Održan Stručni skup "Edukacija ICT Edu edukatora 2014./15."

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet organizirala je “Stručni skup ICT Edu edukatora” u sklopu planiranih aktivnosti ICT Edu projekta. Skup je održan na dvije lokacije u dva dana, a sudjelovalo je više od 40 edukatora. Prvi dan je održan u OŠ Vrbani u Zagrebu za edukatore iz regija Dalmacije, Slavonije te dio Zagreba, a drugi dan u Geodetsko tehničkoj školi u Zagrebu za regije Podravina, Primorje i drugi dio Zagreba.
 
Cilj edukacije je bio priprema edukatora koji će iduću školsku godinu u okviru ICT Edu projekta održavati edukaciju po školama i učeničkim domovima diljem Hrvatske. Nakon uvodnog dijela te osvrta na proteklu godinu, edukatori su upoznati s promjenama koje će se dogoditi u načinu provedbe nadolazećih modula. CARNet počevši s ovom godinom nudi edukacije svih šest modula, od kojih tri stara i tri nova. Novi moduli su predstavljeni od samih autora radnih materijala.
 
Osim na alat, posebno je stavljen naglasak na dio radionice u kojem nastavnici u grupnom radu konkretno primjenjuju stečeno znanje. 
 
Ravnateljima koji prijavljuju svoju ustanovu ostavljena je mogućnost da samostalno biraju dinamiku i sadržaj radionica. 
 
Više o svim modulima ICT Edu projekta možete saznati na adresi http://www.carnet.hr/ictedu/o_projektu
Priloženi dokumenti:

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju