preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 1. 2014. 10:33 | RSS

ICT Edu projekt se nastavlja drugim dijelom modula 3

Ove školske godine provodi se drugi dio modula 3. U 2013. godini je održano 165 radionica u 134 škole, od čega je 85 osnovnih, a 49 srednjih. Na radionicama je sudjelovalo 3085 nastavnika, ravnatelja i stručnih suradnika.

ICT Edu projekt broji četvrtu godinu provedbe po školama diljem Hrvatske. U prvom dijelu modula 3 educirano je preko 13 000 sudionika. Za vrijeme trajanja projekta redovito objavljujemo povratne informacije polaznika radionica kao i ravnatelja škola u kojima se radionice održavaju. Više o tome možete pročitati na poveznicama:

Svim sudionicima zahvaljujemo na suradnji, na sudjelovanju na radionicama te i dalje pozivamo na unos mišljenja putem aplikacije na poveznici Unos mišljenja.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju