preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 10. 2011. 09:02 | RSS

Produljuje se rok za prijavu sudjelovanja u ICTEdu modulu 2

Zbog iznimnog interesa škola za sudjelovanje u nastavku provedbe projekta ICT Edu i zamolbi ravnatelja koji se nisu stigli prijaviti u roku, prijave za sudjelovanje produljujemo za četiri dana, tj. do 14. listopada 2011. Kako sve projektne aktivnosti planiramo u skladu s brojem prijavljenih škola, pozivamo ravnatelje škola da svakako do tog termina prijave sudjelovanje svoje skole.

 

Iako ćemo prijave zatvoriti 14. listopada u 23.59 sati i sve projektne aktivnosti planirati u skladu s brojem do tada prijavljenih škola, u iznimnim slučajevima omogućit ćemo i naknadno prijavljivanje škola za sudjelovanje u ICT Edu Modulu 2. Prijavu sudjelovanja (naziv škole, mjesto i potreban broj radionica) ravnatelji škola šalju na adresu ictedu-ravnatelji@carnet.hr, a za sve ostale informacije o projektu otvoren je kontakt ictedu@carnet.hr.

Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju