preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 18. 9. 2011. 20:58 | RSS

Nastavak ICT Edu projekta - Modul 2

Prema planu, a potaknuti velikim uspjehom provedbe Modula 1, najavljujemo nastavak ICT Edu projekta na Modulu 2.

Tijekom 2010./2011. šk. god. u školama se provodio Modul 1 ICT Edu projekta koji je ostvario veliki uspjeh. U navedeni modul uključile su se 1304 škole (97% svih osnovnih i srednjih škola u RH) te je u 2187 održanih radionica educirano 43900 učitelja/nastavnika, stručnih suradnika i školskih ravnatelja.

Ovim modulom, Modulom 2, predviđena je edukacija uglavnom vezana uz primjenu digitalnih nastavnih materijala u nastavi i primjenu web-kolaboracijskih alata koji omogućuju kolaboracijski i videokonferencijski rad sa svim sudionicima iz odgojno-obrazovnog sustava neovisno o lokaciji (za potrebe suvremene nastave, provedbu projekta, istraživanja i dr.)

Teme obuhvaćene Modulom 2:

OSNOVNA ŠKOLA                                                                                     

  1. Učilica
  2. Nacionalni portal za učenje na daljinu „Nikola Tesla“
  3. Portal Edu.hr

SREDNJA ŠKOLA

  1. Nacionalni portal za učenje na daljinu „Nikola Tesla“
  2. Portal Edu.hr

Osvrt na Modul 1 te najavu Modula 2, dao je gospodin Filipović, ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje, čiju snimku možete  pogledati ovdje.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju