preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 8. 11. 2010. 21:57 | RSS

Započela najduža i najvažnija faza projekta ICT Edu

8.11. započela je sedma projektna faza, po obimu najduža i najvažnija.

Slika sa edukacijeNakon dogovorenih termina s ravnateljima škola, edukatori će kroz prvi modul (u trajanju od 220 minuta), educirati sve učitelje, nastavnike, stručne suradnike i ravnatelje osnovnih i srednjih škola o sljedećim sadržajima:

  • Elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr 
  • Sigurnost na Internetu
  • Komunikacija elektroničkom poštom (CARNetov webmail)
  • Portal za škole

U ovoj će se školskoj godini odraditi oko 2450 radionica u svim našim školama, a sljedeće školske godine isto toliko (Modul 2).

Sudionicima edukacije biti će dostavljene potvrde nakon što ravnatelji (prema uputama za ravnatelje) pošalju popunjeni obrazac o održanoj edukaciji.

Radionice će se redovito pratiti i fotografirati, te uz suglasnost sudionika, i objaviti.

Osim praćenja radionica i fotografiranja, izrazito nam je važno mišljenje o projektu ICT Edu svih osoba uključenih u projekt, stoga vas pozivamo da kroz formu unesete svoje dojmove. Na stranici je objavljen link mišljenje korisnika u kojem možete pročitati do sada izrečena i objavljena mišljenja.

Fotografije s održanih radionica možete pogledati ovdje.

Radujemo se zajedničkoj suradnji!


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju