preskoči na sadržaj
.
Novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 27. 10. 2010. 08:52 | RSS

Predstavljen projekt na stručnom skupu za ravnatelje osnovnih škola

U tijeku je stručni skup za ravnatelje osnovnih škola u Dubrovniku, koji traje od 25.-27. listopada 2010. Na skupu, pored oko šesto ravnatelja osnovnih škola, sudjeluju i uzvanici iz Sabora, MZOŠa, AZOO, CARNeta, NCVVOa, prosvjetne inspekcije i Udruge srednjoškolskih ravnatelja Hrvatske.

Prvog dana skupa CARNet je predstavio projekt ICT Edu svim sudionicima skupa. Osim informacija vezanih uz iniciranje i provedbu projekta, predočene su informacije ravnateljima vezane uz način organiziranja radionica i kontaktiranja edukatora, kao najvažnija aktivnost ove faze projekta.

Istaknuto je da su škole na službene mail adrese dobile dopis iz MZOS-a, CARNeta i AZOO-a vezano uz provedbu projekta. Uz dopise poslana je i mreža edukatora iz koje je vidljivo da svaka škola ima dodijeljenog edukatora. Također je istaknuto da se provedba projekta planirana na razini škola provodi kroz dva modula, s tim da se prvi modul realizira u razdoblju od 8. studenoga 2010. do 31. kolovoza 2011.

Za sve dodatne informacije o provedbi projekta u školama, sudionici su upućeni na adresu  http://www.carnet.hr/ictedu/ravnatelji

Fotografije s navedenog skupa pogledajte ovdje.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju